Marknadsföring

Mynewsdesk
Företag
Kort beskrivning
MyNewsdesk är en PR- och kommunikationsplattform som hjälper företag och organisationer att hantera och distribuera sina nyheter och pressmeddelanden.
Beskrivning

Plattformen möjliggör att skapa och publicera innehåll, hantera mediaförfrågningar, samt övervaka och analysera publiciteten. MyNewsdesk erbjuder också möjligheter att skapa och dela digitala pressrum, samt att samarbeta med journalister och influencers. Genom att använda MyNewsdesk kan företag effektivisera sina kommunikationsinsatser och nå en bredare publik samt bygga starkare relationer med media och intressenter.

Pineberry
Företag
Kort beskrivning
Pineberry är en digital marknadsföringsbyrå som fokuserar på att leverera mätbara resultat och skräddarsydda lösningar för företag.
Beskrivning

Genom effektiv SEO, Google-annonsering, sociala medier och andra kanaler hjälper de företag att synas för potentiella kunder. Pineberry arbetar med att kalibrera mål och identifiera den bästa strategin för att uppnå mätbara resultat och långsiktig effekt. Med deras hjälp kan företag öka sin synlighet och nå nya kunder online.

Webbs
Logo