Söka jobb

Arbetsförmedlingen
Kort beskrivning
Arbetsförmedlingen är en svensk myndighet som hjälper arbetslösa och arbetssökande att hitta arbete samt stödjer arbetsgivare i rekryteringsprocessen.
Beskrivning


Genom att erbjuda arbetsförmedlingstjänster, karriärrådgivning och arbetsmarknadsinformation spelar Arbetsförmedlingen en central roll i att underlätta matchningen mellan arbetsgivare och arbetssökande. Myndigheten tillhandahåller också olika stödprogram och utbildningsmöjligheter för att främja sysselsättning och kompetensutveckling. Arbetsförmedlingen är en viktig aktör för att främja en effektiv och inkluderande arbetsmarknad i Sverige.

Blocket Jobb
Företag
Kategori
Kort beskrivning
Blocket Jobb är en online-plattform och jobbportal i Sverige där arbetsgivare kan annonsera lediga jobb och arbetssökande kan hitta karriärmöjligheter.
Beskrivning


Genom att erbjuda en bred samling av jobbannonser inom olika branscher och geografiska områden, fungerar Blocket Jobb som en mötesplats för arbetsmarknadens aktörer. Arbetssökande kan söka efter relevanta jobb, skapa profiler och bevaka intressanta tjänster. Arbetsgivare kan enkelt publicera sina lediga tjänster och nå en stor publik av potentiella kandidater. Blocket Jobb erbjuder en praktisk plattform för att underlätta rekryteringsprocessen och matcha arbetssökande med rätt jobb.

Monster Jobb
Företag
Kategori
Kort beskrivning
Monster Jobb är en online-plattform och jobbportal som erbjuder en omfattande samling av jobbannonser och karriärmöjligheter.
Beskrivning


Genom att koppla samman arbetsgivare med arbetssökande ger Monster Jobb en plattform för att hitta och söka efter lediga jobb inom olika branscher och sektorer. Arbetssökande kan skapa profiler, ladda upp sina CV:n och bevaka relevanta jobb. Arbetsgivare kan annonsera sina lediga tjänster och identifiera potentiella kandidater. Monster Jobb strävar efter att underlätta arbetsmarknadsmatchning och underlätta för både arbetsgivare och arbetssökande att hitta rätt matchning.

Webbs
Logo