Plåtgrossisten

Plåtgrossisten
Kort beskrivning
En av de viktigare delarna på ditt hus är just taket. Taket är det som skyddar ditt hus mot väder och vind från ovan! När du ska köpa ett nytt tak bör du välja en kvalitetsprodukt framför det billigare alternativet. Billig takplåt har ofta en dålig färgbeläggning som flagnar och ser kass ut efter några år. Tjockleken på plåten brukar också vara väldigt tunn. En kvalitetsplåt har en bra färgbeläggning och en tjocklek på minst 0.5 mm.
Beskrivning

Plåtgrossisten som drivs av Bröderna Norling i Hofors AB har varit aktiv i 4 år och slagit igenom stort på nätet de senaste åren. Plåtgrossisten skickar takplåt runt om i hela landet och även till Norge och Danmark. Bröderna Norling har varit verksam i över 65 år och har god erfarenhet inom plåtslageribranschen. Vi använder själva våra produkter när vi lägger tak! Våra professionella plåtslagare har provat sig fram till ett produktutbud som håller hög kvalitet. Vi kan hålla konkurrerande priser genom att ha ett mindre lager och egentillverkning.
Takuppmätning och offert?

Vi har enkla guider och mallar för att mäta upp ditt tak. Följ sedan våra formulär för att skicka in specifikationerna för ditt tak. Vi tar därefter fram en komplett offert på takplåten och alla tillbehör du behöver.

Webbplats
Taggar

Send Message

Skriv gärna en kommentar

Kommentera

Webbs
Logo