Hus & trädgård

Värmepumpar
Företag
Kort beskrivning
Värmepumpen.nu listar erbjudanden och kampanjer på värmepumpar som finns tillgängliga för köp hos svenska butiker. Hitta en billig värmepump från en tillverkare som du känner till.
Beskrivning

Köp kvalitativa värmepumpar från svenska butiker online. Hitta bergvärmepump, frånluftsvärmepump eller elpannor till låga priser från kända svenska butiker. Fri frakt och möjlighet till delbetalning finns. Att göra sina vitvaruinköp online innebär båd

Ytterdörrar
Företag
Beskrivning

Välkommen till ett enkelt sätt att hitta den perfekta ytterdörren! Ytterdörrar.nu är en användbar tjänst som listar enkeldörrar, parytterdörrar och andra dörrtyper från flera kända butiker i Sverige. Billiga ytterdörrar online kan ofta hittas till fyndpriser som skapar möjligheter att göra andra saker i hemmet. Se bara till att köpa dörren från en Svensk leverantör av ytterdörrar av hållbar kvalitet. Ytterdörrar.nu listar billiga ytterdörrar till riktigt låga priser. Alla dörrar beställs med fri frakt och med möjlighet att delbetala sitt köp. Delbetalning på dörrar och inredning kan ibland vara ett sätt att inte hamna i ekonomisk knipa när något i hemmet går sönder.

Webbplats
Plåtgrossisten
Kort beskrivning
En av de viktigare delarna på ditt hus är just taket. Taket är det som skyddar ditt hus mot väder och vind från ovan! När du ska köpa ett nytt tak bör du välja en kvalitetsprodukt framför det billigare alternativet. Billig takplåt har ofta en dålig färgbeläggning som flagnar och ser kass ut efter några år. Tjockleken på plåten brukar också vara väldigt tunn. En kvalitetsplåt har en bra färgbeläggning och en tjocklek på minst 0.5 mm.
Beskrivning

Plåtgrossisten som drivs av Bröderna Norling i Hofors AB har varit aktiv i 4 år och slagit igenom stort på nätet de senaste åren. Plåtgrossisten skickar takplåt runt om i hela landet och även till Norge och Danmark. Bröderna Norling har varit verksam i över 65 år och har god erfarenhet inom plåtslageribranschen. Vi använder själva våra produkter när vi lägger tak! Våra professionella plåtslagare har provat sig fram till ett produktutbud som håller hög kvalitet. Vi kan hålla konkurrerande priser genom att ha ett mindre lager och egentillverkning.
Takuppmätning och offert?

Vi har enkla guider och mallar för att mäta upp ditt tak. Följ sedan våra formulär för att skicka in specifikationerna för ditt tak. Vi tar därefter fram en komplett offert på takplåten och alla tillbehör du behöver.

Webbplats
Taggar
Webbs
Logo