Synlighet med sökmotoroptimering

De senaste årtiondet har vi strävat efter maximal synlighet men företagen har lurats igen och igen för att betala dyrt för kortsiktiga lösningar med sökmotoroptimering. Jag sätter mig emot hur det ser ut på marknaden när företag säljer webbsidor som sedan klistrar på extra tillbehör som sökmotoroptimering.

Sökmotoroptimering är anledningen till att man ska ha en webbplats och där ligger mycket kraft i hur man skapar en webbplats på ett korrekt sätt. Många webbyråer har bara öga för utseendet och tillsammans skapar man obrukbara meningslösa webbplatser som aldrig kommer synas genom sökoptimering.

Sökmotoroptimering

Med sökmotoroptimering menar jag optimerade möjligheter att optimera information, struktur och design för att attrahera en person som söker efter relevant information och hitta den webbplats som bäst erbjuder det. det är en skam för mig att inte kunna vara stolt över att ha kunskapen kring webbutveckling och sökmotoroptimering utan att vara betrodd utan att bli ifrågasatt från kunder som blivit lurade av kunder det senaste årtiondet.

Jag tänker inte ta upp vilka företag det är men det finns fortfarande företag som lurar kunder på pengar månadsvis för att nå toppresultat i Google med länkar man bygger från egna portaler. Inget värde i det som inte webbplatsen är optimerad i sig och där ligger många hundar begravda även för ledande företag i Sverige som arbetar med sökmotoroptimering.

Seriös sökmotorkonsult

Det som utgör en seriös sökmotorkonsult med gedigen kunskap om sökmotoroptimering är att man kan bygga och konstruera sökmotorvänliga webbplatser, skapa tilltalande design där man fokuserar på användarvänlighet, semantisk kodstruktur och optimering för långsiktiga resultat. Att kunna analysera före och efter resultaten kommer in är även viktiga kunskaper.

Webbs
Logo