Resor

Momondo
Företag
Kategori
Kort beskrivning
Momondo är en populär resejämförelsesajt och sökmotor som hjälper resenärer att hitta och jämföra priser på flygresor, hotell och hyrbilar från olika reseleverantörer.
Beskrivning


Genom att använda avancerade sökalgoritmer och samla in data från olika källor ger Momondo användarna möjlighet att hitta de bästa erbjudandena och de mest prisvärda alternativen för sina resor. Sajten erbjuder också användbara verktyg som flexibla datumssökningar och prisövervakning. Med sitt användarvänliga gränssnitt och omfattande täckning är Momondo en uppskattad resurs för resenärer som letar efter bra priser och valmöjligheter.

Sista minuten
Företag
Kategori
Kort beskrivning
Sistaminuten är en reseplattform och webbplats som specialiserar sig på att erbjuda rabatterade priser på resor och hotell för de som kan resa med kort varsel.
Beskrivning


Genom att samla in aktuella erbjudanden och sista minuten-erbjudanden från olika researrangörer och hotell erbjuder Sistaminuten användare möjligheten att hitta billiga resor och boenden till olika destinationer. Sistaminuten-appen eller webbplatsen ger resenärer en chans att spontant boka en resa till förmånliga priser och dra nytta av sista minuten-rabatter.

Tui

Tui
Företag
Kategori
Kort beskrivning
TUI är en global resekoncern och en av världens största researrangörer. Med ett brett utbud av resor, inklusive paketresor, flyg, hotell och kryssningar, erbjuder TUI en helhetslösning för resenärer.
Beskrivning


Företaget strävar efter att erbjuda unika och minnesvärda upplevelser samt högkvalitativa resor till olika destinationer över hela världen. TUI satsar också på hållbarhet och ansvarstagande genom att främja miljömedvetenhet och socialt engagemang inom sin verksamhet. TUI är en välkänd aktör inom resebranschen och erbjuder resor för alla typer av resenärer.

Ving
Företag
Kategori
Kort beskrivning
Ving är en svensk researrangör och en av Nordens största charterbolag. Företaget erbjuder resor och paketlösningar till olika destinationer över hela världen.
Beskrivning


Ving arrangerar både sol- och badresor samt skidresor och erbjuder ett brett utbud av boenden och flyg. Med sin långa erfarenhet och expertis inom resebranschen strävar Ving efter att erbjuda kvalitativa och prisvärda resor, samtidigt som de värnar om kundnöjdhet och trygghet. Ving är en välkänd aktör på den svenska resemarknaden och erbjuder olika resmål och upplevelser för alla typer av resenärer.

Webbs
Logo