Skatterådgivning

Grant Thornton
Kort beskrivning
Grant Thornton är ett internationellt revisions- och konsultföretag som erbjuder professionella tjänster inom revision, skatterådgivning, företagsrådgivning och ekonomisk rådgivning.
Beskrivning


Med närvaro över hela världen och ett nätverk av oberoende medlemsföretag, arbetar Grant Thornton med företag av olika storlekar och branscher för att hjälpa dem att hantera utmaningar, driva tillväxt och maximera lönsamheten. Företaget fokuserar på att leverera högkvalitativ rådgivning och skapa långsiktiga relationer med sina klienter, med ambitionen att vara en pålitlig partner i deras framgång.

PwC

PwC
Företag
Kort beskrivning
PwC, tidigare känt som PricewaterhouseCoopers, är en global professionell tjänstefirma som erbjuder revision, rådgivning och skatterådgivning till företag och organisationer över hela världen.
Beskrivning


Med sin omfattande expertis och globala närvaro arbetar PwC med att hjälpa kunder att lösa komplexa affärsproblem, främja hållbar tillväxt och skapa värde. Företaget erbjuder även tjänster inom riskhantering, företagsrådgivning och digital transformation. PwC strävar efter att bygga förtroende och bidra till att skapa en mer hållbar och framgångsrik affärsmiljö för sina kunder och samhället i stort.

Webbs
Logo