Rådgivning

Internetstiftelsen
Kategori
Kort beskrivning
Internetstiftelsen är en svensk organisation som främjar och stöder utvecklingen av ett fritt och säkert internet. De arbetar för att öka tillgänglighet, kunskap och användning av internet, samt främja digital inkludering och skydd av individens integritet online. Internetstiftelsen driver även projekt och initiativ för att främja digitalt entreprenörskap och innovation.
Beskrivning


Internetstiftelsen ansvarar för den svenska toppdomänen .se, samt drift och administration av toppdomänen .nu. Genom intäkter från sin affärsverksamhet möjliggör de en rad viktiga initiativ och projekt. Dessa inkluderar populära evenemang som Internetdagarna, undersökningar som Svenskarna och internet, samt främjande av identitetsfederationer inom skola och sjukvård. Internetstiftelsen är djupt engagerade och entusiastiska när det kommer till internet och strävar efter att dela med sig av sin omfattande kunskap till alla.

Verksamt.se
Företag
Kategori
Beskrivning


På verksamt.se samlar myndigheter som till exempel Arbetsförmedlingen, Bolagsverket, Försäkringskassan, Skatteverket och Tillväxtverket information och e-tjänster som du som ska starta eller driver företag kan ha nytta av.

Webbplats
Webbs
Logo