Publicera nyheter

Publicera nyheter online

Webbs.se används för att publicera nyheter i form av texter och artiklar. Tjänsten är avsedd för företag och organisationer som vill sprida information om sina verksamheter online. Vem som helst kan använda tjänsten så länge man följer våra regler. Nyhetspublicering har länge varit en grundläggande del i marknadsföring, men också inom sökmotoroptimering. Ett företag som vill bli större på webben behöver engagera sig aktivt både i sociala medier och med att kontinuerligt publicera nyheter, skapa tävlingar eller på andra sätt interagera med kunderna och utöka sina målgrupper.

publicera nyheter

Gratis nyhetspublicering

Självklart kan alla publicera nyheter & länkar helt gratis på Webbs.se – Vi ställer dock vissa krav på innehållet i nyhetsarkivet. Bland annat ska alla texter som läggs upp vara helt unika och skrivna på ett sätt som kan hjälpa någon av våra läsare. Läs mer om våra regler. Vi brukar säga att man kommer väldigt långt genom att använda sunt förnuft när man skriver sina nyheter och pressmeddelanden. Vad kan ditt företag berätta om som visar att ni är duktiga på det ni gör?

Nyheter på nätet

Tryckt media har länge använts som marknadsföring och många nischade tidningar finns i respektive bransch. Fördelen med tryckt media är just att de ofta har en trygg kundkrets som dessutom är väldigt tacksamma att annonsera riktad reklam emot. Publicering av nyheter på webben har dock flera andra positiva fördelar, bland annat skapar du ”inlänkar” till din egen webbplats. Dessutom ökar du antalet besökare på webbplatsen markant om dina nyheter är intressanta för läsarna. När du skriver en artikel finns det några saker som är bra att tänka på. Vi rekommenderar att man läser vår guide i att skriva artikel.

Publicera varje nyhet med en röd tråd

Gör alla publiceringar med idé och ett mål. En artikel är ofta skriven efter en frågeställning som görs i artikelns namn och rubrik. Exempelvis ”Hur skriver man en nyhet på internet”, och denna text kommer alltså sedan att dyka upp i sökresultat för olika surfare i framtiden. Det är då viktigt att du kan hjälpa dessa personer att få svar på sina frågor. Chansen är stor att de även klickar sig in på din webbplats.

Webbs
Logo