Välj rätt storlek på din One Piece

Det märke som är överlägset mest känt gällande ”helkroppsmysdressar” är One Piece. De har alltid haft ett modernt mode och ligger i framkant gällande kvalité och design. För många är det inte frågan om  man ska ha en One Piece eller annan jumpsuit. Frågan är vilken storlek på One Piece man ska ha.

Dessa är de storlekar som går att välja på:

XXS – Med en storlek som heter extra-extra-small är det tydligt att denna främst vänder sig till de unga i familjen. Det syns även på längden då denna är enbart 147cm lång. Kring höften mäter den 94cm och kring bysten 88cm.

XS – Nästa steg är en One Piece i extra-small. Längden blir nu 165 vilket ändå är relativt lång i jämförelse med många andra XS-plagg. Man ska nämligen komma ihåg att man ska mäta från sin fotsula upp till nacken. Att ha en dräkt som då är 165cm betyder att man själv är närmare 175-180. Men man bör även titta på de andra måtten. Bysten är 92cm och höften 106cm.

S – Med storleken Small blir längden något längre bara. Nu är det 169cm som gäller. En byst på 96cm och en höft på 110cm. Det är alltså större skillnad mellan XXS och XS mot XS och S.

M – Medium är den storlek som de allra flesta har på kläder och det gäller även för One Piece. Längden är 176cm och det kan tyckas vara väldigt långt. Men kom då ihåg att modellen ska vara riktigt pösig och skön. Den ska absolut inte sitta åtstramt. Då har man tappat hela poängen med en jumpsuit.

L – Med en längd på 181cm, byst på 116cm och höft på 122cm är det framförallt de lite större eller längre vuxna som väljer en Large.

XL – Den största modellen och inte den som det säljs mest av. Inte sällan är det just XL som blir kvar vid reor och utförsäljningar. Det är inte så konstigt då få vill ha en One Piece med en längd på 187cm, höft på 128cm och byst på 126cm. Passar utmärkt för de välväxta men rekommenderas inte för de lite kortare. Även om man ska ha en pösig modell så är detta i överkant för de flesta.

Webbs
Logo