Webbdesign i Gävle

Webbdesign & sökmotoroptimering i Gävle

Marknadsföring och kommunikation via webben är kanske mer aktuellt nu än någonsin tidigare. Fler och fler företag väljer att vässa sitt sätt att synas på internet, både genom att förbättra sina webbplatser genom tydligare erbjudanden, information, grafik och texter. Men att ta hand om sina besökare på bästa sätt är bara hälften av arbetet som krävs för att bli framgångsrik på internet. Den andra viktiga delen handlar om att göra sig synlig och öka trafiken till företagets hemsida. Inget företag har en konverteringsprocent som är fulländad, och genom att helt enkelt göra sig synlig för ett större antal personer ökar man också chanserna till att företagets slutgiltiga kunder också ökar.

Olika typer av webbdesign & hemsidor

Webbdesign är ett samlingsnamn, men handlar främst om att skapa webbplatser och utforma dem för att både fungera på ett tilltalande sätt och för att informera besökaren om vad företaget arbetar med. Vilka produkter erbjuder företaget? Vad kostar dem, och vilka villkor gäller för att välja er som leverantör? Webbdesign finns i alla tänkbara former och prisklasser, där syfte och funktion är vad som bestämmer vad tjänsten till slut kommer att kosta. En webbplats som endast ska fungera i informativt syfte kommer alltid att kosta mindre än en hemsida som låter besökaren interagera på mer avancerade sätt. Det kan exempelvis röra sig om en funktion för tidsbokning eller beställning av produkter och tjänster. Evino är ett konsultbolag som arbetar med Webbdesign i Gävle, men även med kunder från andra delar av Sverige.

Lokal & rikstäckande sökmotoroptimering

Sökmotoroptimering är precis vad namnet skvallrar om, och handlar om att optimera en hemsida för att synas så högt upp i sökmotorernas resultat som möjligt. Fokus ligger på att optimera hemsidan för att synas på vissa specifika sökord och sökfraser. För mer information om både lokal och nationell sökmotoroptimering i Gävle besök www.evino.se