Skidåkning Sestriere

Skidåkning i Sestriere

Skidorten Sestriere i Italien

Ska du börja planera en skidresa till Alperna inför nästa säsong? Ta då lite tid och fundera över att besöka den fantastiska skidorten Sestriere i Italien. Sestriere i Italien är en skidort i Alperna som gränsar till Frankrike. Ungefär 1000 personer bor här året om och det har blivit en populär skidort i Alperna på senare tid. Sestriere ligger i ett område som är känt som ”Piedmont Milky Way”. Här återfinns Europas högst belägna golfbana i världen och skidorten erbjuder massor av aktiviter under sommaren. Till exempel så kan man åka mountain bike i Sestriere i Alperna.

”Piedmont Milky Way” omfattar över 400 km av pister och även cross-country skidåkning, skidorten är även populär för en yngre publik eftersom det finns gott om pubar och discon.

Jag ville besöka skidorten Sestriere i Alperna sedan än av mina kompisar började berätta om hennes fantastiska upplevelse.

Det var enkelt att se varför den här staden befolkning rent ut sagt exploderar varje säsong. En av de fantastiska sakerna i skidorten Sestriere är det att man har möjlighet till att åka skidor på natten. Jag tyckte att skidåkning under stjärnorna vara en oförglömlig erfarenhet som jag bara måste uppleva igen.

Behöver du ett ställe att äta på i Sestriere? Lugn, l’Antica Spelonca resturangen är ett riktigt bra alternativt i Sestriere. Det är svårt att bestämma vad det är som gör den här resturangen på skidorten Sestriere i Alperna så bra. Det är antingen maten eller atmosfären, eller båda två. När du anländer till resturangen så kan du möjligtvis bli förvånad över det att du kommer att få äta din mat i källaren av byggnaded. Men det är det som gör resturangen så pass charmig. När du satt dig ner så kan du äntligen få njuta av den lokalt inspirerade maten som alltid är fräscha att beställa.

Jag rekommenderar verkligen skidorten Sestriere i Italien så låt dig inspireras och njut av skidåkning i världsklass.