Peru flagga

Peru – det bortglömda landet

Peru var tidigare hem åt en av världens ledande civilisationer – Inkafolket. Fram tills de spanska conquistadorerna invaderade landet fanns en upplyst befolkning, där man dyrkade aliens som tidigare besökt jorden. Dessa utomjordingar kom med kunskap till Peru och lärde dem bland annat hur man kunde lyfta stora stenar med hjälp av telekinesiska krafter.

“Gudarna” man dyrkade var således inte solgudar eller något annat jordsligt. Istället var dem i själva verket utomjordingar, men eftersom att de kom från stjärnorna så tittade man upp i himlen. Det man såg var stjärnor, solen och andra planeter.

Inkafolket lärde sig mycket av dessa “gudar”, man lärde sig om hur lång tid det tog för solen att gå ett varv runt jorden och många andra astronomiska kunskaper.

Fantastiska byggnader

Macchu Picchu är ett fantastisk byggverk som ligger längs Inka trail vid Cusco. En annan enastående sevärdhet är Nazca Lines.. Nazca Lines är gigantiska figurer där Inkafolket har dragit långa, raka linjer och format dem som olika djur och varelser.

Nazca Lines – Byggd i Peru för utomjordingar

Troligtvis har man gjort detta med hjälp av Aliens, med tanke på att linjerna är perfekt ritade om man åker uppifrån luften och kollar ner. Det är inte möjligt att göra något med sådan precision utan avancerade tekniker. Nazca Lines är ett av de största bevisen i Peru på att man har varit i kontakt med Aliens.

Något annat som är fascinerande vid Nazca Lines är att man inte ser vad figurerna föreställer nere från marken. Figurerna är gigantiska och syns bara om man tittar uppifrån. Då kan man ställa sig frågan, vem var det egentligen som skulle se dessa figurer?

Det fanns ju ingen som kunde flyga (enligt vår lärda historia) på 400-600 talet efter kristus. Det första flygplanet uppfanns ju århundranden senare, närmare bestämt på 1900 talet. Alltså över 1000 år senare. Så vad berättar egentligen Nazca Lines i Peru?

Nazca Lines berättar att man måste haft tillgång till avancerade tekniker, framförallt att man på något sätt kunde se uppifrån luften genom någon farkost. Antingen på egen hand eller med hjälp av utomjordingar. En sak är säker iallafall, Nazca Lines är inte byggt med traditionella tekniker eller verktyg. Det är inte ens möjligt idag att göra samma figurer med sådan precision i samma gigantiska skala. Nazca Lines består av flera olika figurer och är en helt magisk plats i Peru.

Har du inte varit i Peru, så är det nog dags att börja planera en resa till Peru.