canvastavlor

Skapa dina egna canvastavlor på nätet

Har du alltid funderat över vad du ska göra med alla bilder du tar och som bara ligger och tar plats på ditt minneskort? I så fall är denna artikel för dig.

Har du kanske ett eller ett par foton du tycker blev lite extra bra och kanske skulle vilja visa upp? I så fall kanske en canvastavla kan vara ett bra alternativ. Det finns nu nämligen ett gäng tjänster på nätet som du kan använda för att skapa dig en egen unik canvastavla, en canvastavla som bara du har.

Detta genom att använda ditt eget fot och sedan få det tryckt på canvasduk och uppspänd på kilram.

Canvas-tavlor.nu är en sådan tjänst på nätet. Med deras nyligen lanserade webbplats kan du enkelt skapa dina egna canvastavlor, lika enkelt från datorn som från mobilen.

Det behöver heller inte kosta så mycket. Canvas-tavlor.nu erbjuder nämligen just nu canvastavlor från 39kr. Du kan du välja att hämta dem i ateljen vilket innebär att du inte heller behöver betala något för frakten.

Hur skapar du då din canvastavla

Jo, det kan knappast bli enklare. Gå in på webbplatsen och ladda upp ditt foto. Därefter hamnar du på deras egenutvecklade canvasfabrik där du kan välja format och effekter och direkt få en förhandsgranskning av slutresultatet så du direkt kan se vad du får.

För närvarande kan du förutom en canvastavla få upp till 4st. Det vill säga, vi delar upp ditt foto på fyra canvastavlor som du hänger bredvid varandra på väggen för att skapa en riktigt snygg effekt.

När du gjort alla val klickar du dig helt enkelt vidare till kassan där du slutför ditt köp.

Svårare än så är det inte. Så är du sugen på att skapa dig en egen canvastavla? Tveka inte, besök direkt canvas-tavlor.nu och skapa din canvastavla!