ipad skal

iPad-skal med foto

iPaden har tagit Sverige och hela världen med storm. Sedan den presenterades i San Fransisco för första gången den 27e januari 2010 så har den och dess senare modeller sålts i över 250 miljoner exemplar. Idag har den produkt som för tio år sedan var science-fiction blivit en del av många människors vardag. Man skickar epost, handlar, fotofraferar, umgås och spelar spel med iPaden på en daglig basis idag. Den är enkel att ha med sig och följer oss varthän vi går, precis som en mobiltelefon.

För att göra sin kompanjon lite extra personlig så kan man införskaffa sig ett iPad-skal med foto. Ett skal med en bild på sig själv, familjen eller vadsomhelst som man tycker om gör att iPaden förvandlas från en produkt från affären till en integrerad del av ens identitet.

Det är enkelt att beställa ett iPad-skal med foto från smartphoto. Först väljer man ut en bild som man tycker att passar, sedan väljer man vilken modell av iPad man har och så är det bara att ladda upp bilden, lägga till valfria effekter och förhandsgranska. Betalning sker säkert med kort, PayPal, faktura eller banköverföring. Givetvis gäller 100% nöjd kundgaranti så att kunden är skyddad ifall någonting skulle gå snett.

Att köpa ett iPad-skal som gjorts på beställning följer samma logik som att köpa ett mobilskal med foto, att klistra bildekaler i bakrutan eller att ha bilder i sin plånbok. Det är ett sätt att göra våra vardagsprylar mera personliga och låta oss njuta av våra bästa bilder varje dag.