canvastavlor kung

Inred med egna canvastavlor

Det finns flera olika inredningsstilar i världen och alla skiljer sig från varandra. Till exempel är modern och minimal design precis som det låter. Fokus ligger på att kombinera fåtal färger för att skapa väldigt rena ytor. Egentligen skapar man en enkel miljö i starka kontraster. Däremot klassisk stil handlar mer om att involvera olika möbler och kombinera ljussättning med inredningen dvs. involvera flera dekorativa objekt så som blommor osv.

Men när det gäller just väggarna i ett rum så är det otroligt viktigt att man väljer att inreda sitt rum med egna fotografier alltså canvastavlor tycker jag. Detta, för att man kan skräddarsy sin egen design in i minsta lilla detalj med en rad av olika färger och nyanser som man kan beställa från professionella tryckerier. Ett annat bra argument är att det är väldigt enkelt att ge sitt rum ett professionellt uttryck som samtliga tycks gilla och betalar mycket för att få samma hjälp och idéer som man själv kan skapa på egen hand. Hos CanvasOnline.se kan man verkligen välja sina egna mått samt även få mer inspiration om produkten.

Nedan beskriver vi 5 tips man ska tänka på om man inreder sitt rum med canvastavlor:

  1. Se till att färgerna på canvastavlorna kompletterar rummet. Välj inte färger som är långt ifrån att matchas med övrig design och detaljer.
  2. Håll dig inom ramen av temat som ditt rum består av dvs. välj canvasmotiv som passar inredningen.
  3. Inred canvastavlor där det passar och verkligen lyfter rummet. Försök inte att tvinga in motiven i ett rum som inte gör någon nytta t.ex. ett förrådsrum eller i en källare.
  4. Köp canvastavla som gör sitt jobb. Alltså att ger ditt rum ett positivt intryck och ett nytt liv.
  5. Tänk på canvastavlans storlek, större tavlor passar bättre i större rum med stora tomma väggar. Mindre foto tavlor passar bättre i mindre så som t.ex. sovrum.

Läs mer hos slideshare för flera tips på vad du ska tänka på om du funderar att inreda med egna foton på canvas.

Mina personliga tips vid fotografering
Om du har bestämt dig för att framkalla egna canvastavlor men är osäker hur du ska fotografera så kan du i alla fall ta del av mina tre bästa tips. Genom åren har jag lyckats fotograferat riktigt fina bilder och det krävs verkligen ingen utbildning för att skapa fina och unika foton. För att lyckas måste du använda dig av din egen fantasi. Enkla bakgrunder är väldigt stilrent samtidigt som kan du skapa bättre fokus på personen du fotograferar. Är det väldigt mycket detaljer i omgivningen så ska du inte placera själva motivet i mitten. I detta fall får du även med bakgrunden som skapar bättre färgnyanser på hela motivet. Mitt tredje tips är att ta så många bilder som möjligt och inte bara en! Utnyttja möjligheten att det inte kostar pengar att fler bilder, de dåliga bilderna kan du radera när som helst. Fota gärna från olika vinklar genom att vrida kameran och även byta position.

Speglar online