Ökad komfort i bilen med en professionell solfilm

Alla vet dom jobbiga stunderna när kraftig solljus lyser och försämrar sikten och orsakar svett och förbannelse en vacker sommardag, men många vet inte att det finns moderna lösningar på detta. Med hjälp av en solfilm på bilens rutor reducerar man bort dessa kraftiga solstrålningar och reducerar ner värmen avsevärt. Köper man en riktigt modern solfilm, så kan man reducera upp till 85 procent av värmen. Observera att normalt sätt räcker gott och väl 55 procent i Sverige.

Uv-strålning

Visste du att det är även bevisat att solens uv-strålningar ökar risken för hudcancer? Med en solfilm reducerar man 99 procent av solens farliga uv-strålningar. UV-strålningarna bleker även upp bilen interiör och vid solfilm monterad håller interiörens plastdetaljer betydligt längre utan att bli gråa från svart.

Solfilm ökar säkerheten i bilen

En solfilm ökar även säkerheten i bilen. I med solfilmens avancerade teknologi, så kommer filmen att hålla ihop glasrutan vid en olycka som orsakar glaskross. Med hjälp av en solfilm, så kan du enkelt lämna in bilen för rutbyte och glasmästaren skär ut rutan i En helbit istället för tusen glasbitar. Man minskar även därmed för skador i bilens interiör.
Få en snygg och fräsch look på bilen med hjälp av en solfilm. Solfilm har inte bara värmeskydd och säkerhets egenskaper utan höjer utseendet på bilen och bilen blir direkt mycket snyggare och modernare i utseendet. I dagens filmer finns det stort utbud på olika procentsatser beroende Hurpass svarta rutor man önskar. Oftast passar den mörkaste filmen väldigt bra för hundägare och personer som bevarar dyra verktyg i bilen.

Fabrikstonade rutor från fabrik? Bra eller ej? Svaret är nej. Fabrikstonade rutor som man kan köpa som tillval när man beställer sin nya bil är endast avsett för utseendets skull. Dessa har inte någon som helst värmeskydd, uv-skydd och går oftast endast att beställa i en enda kulör/procent. Önskar man tonade rutor enbart för utseendets skull, så är det absolut ett alternativ, men rekommenderas ej. Oftast kostar fabrikstonade rutor mer än när ett proffs monterar en riktig solfilm och man bör därmed avstå tillvalet för att istället inskaffa riktigt solskyddssystem.
Välj inte en solfilm med metall i! En solfilm som innehåller tunnskikt metall för att Kunna reducera bort värmen är bara att ställa till problem. Oftast är dessa filmer mer speglande än svarta och orsakar störningar för radiovågor. Dagens nya bilar innehåller mer och mer teknik hela tiden och med en metalliserad solfilm kan man få problem med radiovågor och inte uppfylla det positiva av en solfilm.

Webbs
Logo