ESE-pods

ESE pods är framtiden

ESE pods är framtiden

ESE pods är en espresso förpackad i ett pappersfilter och innebär ett fantastiskt sätt att göra en espresso på.

ESE pods växer sig allt starkare på den svenska marknaden och framtiden ser ljus ut för denna produkt. Gentemot kapslar finns det rejäla fördel som ESE pods har. En av anledningar är den som man kan se ur miljösynvinkel. Kaffe kapslar görs i hårdplast vilket inte är speciellt skonsamt mot miljön, detta måste såklart även sorteras från de vanliga sopporna. ESE pods tillverkas i enkelt pappersfilter vilket man kan kasta direkt i sopptunnan och komma undan med ett gott samvete.

ESE pods passar till allt

Utöver argumentet med miljön i fokus finns det ett par starka argument till som skall framhävas. ESE pods är en industristandard från Italien. Det betyder att om man väl köpt en pods maskin behöver man inte vara orolig för att dina nya pods inte skall vara kompatibel till din maskin. Alla ESE pods görs i ett och samma mått vilket innebär att oavsett vilken maskin du väljer att använda dig av så kommer alltid ESE pods att fungera. Detta är ett starkt argument mot just kapslar. Tillverkarna av kaffe kapslar har en process som innebär att de sällan passar till någon annan sorts maskin än till just den du äger. Detta problem slipper man med ESE pods.

ESE pods innebär att man får en suveränt bra espresso på nolltid. Det finns ett helt gäng olika modeller på marknaden. Alltifrån några tusenlappar till väldigt många tusenlappar. Spinel är ett klassiskt Italienskt märke som sysslat med just ESE pods maskiner under en väldigt lång period. En enkel maskin från Spinel går på ett par tusenlappar och garanterar kvalité och en gedigen historia. Så ett bra tips för dig som är sugen på ESE pods är att införskaffa en billigare pods maskin i ett första skede.