kreditkort

Kortio
Kortio är en populär och enkel förmedlare av kreditkort. Gör själv Kortios test för att se vilka olika kreditkort som kan passa ditt shoppande på bästa sätt.

Kortio erbjuder en fräsch och snabb tjänst för dig som söker efter ett nytt kreditkort som dessutom passar dina personliga utgifter. Till exempel vill du kanske ha extra bonus på flygresor eller matvaror? I Sverige finns ett stort antal kreditkortsutgivare, och alla finns med på Kortio. En komplett tjänst som använder personliga tester för att föreslå passande kreditkort för just dig. Välkommen att besöka Kortio.se för mer information och för att påbörja ditt eget sökande.

08 519 71 779
Lenders
På Lenders kan du på ett enkelt och tillgängligt sätt nå ett stort antal långivare på den svenska marknaden. Hitta populära lån och läs Lenders utförliga recensioner av varje enskild aktör. Att låna pengar behöver inte kosta mer än väntat!

Få hjälp att jämföra snabblån & krediter och spara pengar på dina kommande lån! Lenders sammanställer erbjudanden från långivare och banker i Sverige. Förutom att priserna skiljer stort på dessa typer av mindre lån, finns det även andra stora skillnader som rör kostnader och återbetalningstid av lånet. Vissa långivare erbjuder ibland även gratis snabblån vid första tillfället. Att ta sig några sekunder och se över vilka kostnader och villkor långivarna har kan spara in hundralappar och ibland tusenlappar. Förutom privatlån och smslån/snabblån listar Lenders.se också kreditkort och så kallade kontokrediter.

Välkommen att besöka Lenders.se för att hitta ytterligare information om långivare och för att läsa våra recensioner. Vi strävar alltid efter att vara objektiva i vår information, och tar gärna emot tips och erfarenheter från kunder.