Ekonomi

Kortio
Kortio är en populär och enkel förmedlare av kreditkort. Gör själv Kortios test för att se vilka olika kreditkort som kan passa ditt shoppande på bästa sätt.

Kortio erbjuder en fräsch och snabb tjänst för dig som söker efter ett nytt kreditkort som dessutom passar dina personliga utgifter. Till exempel vill du kanske ha extra bonus på flygresor eller matvaror? I Sverige finns ett stort antal kreditkortsutgivare, och alla finns med på Kortio. En komplett tjänst som använder personliga tester för att föreslå passande kreditkort för just dig. Välkommen att besöka Kortio.se för mer information och för att påbörja ditt eget sökande.

08 519 71 779
Lenders
På Lenders kan du på ett enkelt och tillgängligt sätt nå ett stort antal långivare på den svenska marknaden. Hitta populära lån och läs Lenders utförliga recensioner av varje enskild aktör. Att låna pengar behöver inte kosta mer än väntat!

Få hjälp att jämföra snabblån & krediter och spara pengar på dina kommande lån! Lenders sammanställer erbjudanden från långivare och banker i Sverige. Förutom att priserna skiljer stort på dessa typer av mindre lån, finns det även andra stora skillnader som rör kostnader och återbetalningstid av lånet. Vissa långivare erbjuder ibland även gratis snabblån vid första tillfället. Att ta sig några sekunder och se över vilka kostnader och villkor långivarna har kan spara in hundralappar och ibland tusenlappar. Förutom privatlån och smslån/snabblån listar Lenders.se också kreditkort och så kallade kontokrediter.

Välkommen att besöka Lenders.se för att hitta ytterligare information om långivare och för att läsa våra recensioner. Vi strävar alltid efter att vara objektiva i vår information, och tar gärna emot tips och erfarenheter från kunder.

Bank Norwegian

Bank Norwegian ägs av flygbolaget Norwegian air. Sedan banken grundades 2007 och har sedan dess blivit en stor aktör inom utlåning. Bank Norwegian är framför allt stora på privatlån, men erbjuder även populära kreditkort. Dessa finansiella produkter erbjuds främst i Skandinavien, men de blir större och större på flera fronter. En matnyttig recension av Bank Norwegian ger mer insikt i det framgångsrika bolaget.

Bokis.info

Ett enkelt och bra bokföringsprogram.

Sverigekredit
Sverigekredit erbjuder en jämförelsetjänst av lån och krediter där du hittar den billigaste räntan och de bästa villkoren.

På Sverigekredit kan du jämföra alla sorters låneformer för alla behov, t.ex snabblån, smslån, privatlån, kreditkort, bolån, företagslån och mycket mer. Syftet med tjänsten är att hjälpa dig som konsument att hitta det bästa alternativet när du söker någon form av finansiering. Sverigekredit hjälper även till att konkurrensutsätta branschen med smslån, snabblån och större lån där det många gånger kan förekomma onödigt höga räntor och kostnader. Vår tjänst gör att du som konsument blir medveten kring de stora skillnaderna och det sätter högre press på banker och kreditbolag som lyckas locka konsumenter trots sina höga räntor och kostnader.

Sverigekredit handlar om att du som konsument ska låna pengar smartare. Jämför lån idag och hitta det bästa lånet för ditt behov.