ansikte på kvinna

Vad kan man åstadkomma med så kallade ”fillers”?

Det finns skönhetsbehandlingar som är till mest för den goda känslans skull. En lättare ansiktsbehandling med zonterapi kan göra gott för både kropp och själ men är knappast något som kommer att få bukt med samtliga rynkor i ett nafs. Men det finns behandlingar som är kända för att ge fantastiska resultat. Med fillers så kan du fylla ut veck och rynkor och det ger synlig effekt mycket snabbt. Numera så finns det lite olika typer av fillers som alla anses vara väl fungerande och säkra att använda.
Det viktigaste är att du får din filler-behandling av en van person. Det krävs en hel del erfarenhet för att kunna genomföra botox- och filler-behandlingar på ett lyckat sätt. Du får också vara beredd på att du kan komma att behöva flera behandlingstillfällen för ett snyggt och jämnt resultat.
Vad kan du göra med fillers? En hel del…

Bli av med dina rynkor!

Fillers används för det mesta för att komma åt rynkor. När du fyller i huden med hyaluronsyra som finns naturligt i kroppen så kan rynkor och veck försvinna. Kroppen kommer att bryta ner fettet som används så efter ett tag så kommer rynkorna och vecken att börja synas igen. Då kan det vara dags för en ny filler-behandling. Räkna med att effekten är mer eller mindre borta efter några månaders tid.

Finare och jämnare hud runt ögonen

Det är vanligt att man använder fillers runt ögonen. Det här är en region där det är vanligt att få rynkor och dessutom så kan ojämn hud leda till skuggbildning som gör att du ser trött ut. Med fillern så jämnas vecken ut och huden ser spänstigare ut. Det här är effektivare än den bästa ögonkräm som finns.

En snyggare näsa

En ojämn näsa kan också fixas med denna teknik. Istället för att genomgå en större operation så kan du på kort tid korrigera näsans utseende. Här är det förstås viktigt att du kommer ihåg att effekten inte blir permanent. Om du inte är säker på om du verkligen stör dig så mycket som du tror på din näsas utseende så kan filler-behandlingen vara ett skonsamt sätt att ta reda på om en korrigering verkligen kommer att göra dig nöjd.

Jämna kinder

Kinder ska vara runda, lena, raka, blanka… Vi har alla olika tankar om hur kinder ska se ut för att vara snygga. Med en filler-behandling så får du den önskade formen. Det går att jämna ut för att få bättre symmetri så att ditt ansikte blir vackrare. Forskning har visat att vi upplever symmetriska ansikten som vackra så det här kan det nog ligga något i. Om du har veck och rynkor i kindregionen så blir du också av med dessa med hjälp av behandlingen.

Korrigera ojämnheter och ärr

Har du ärr och ojämnheter i ansiktet på grund av skador så kan en filler också bli en bra lösning. Det här är en skönhetsbehandling som kan ses som nödvändig då det finns ärrbildning som leder till obehag. Diskutera alltid de resultat som kan förväntas innan du bokar in fillers. Det finns ärrbildning som inte går att korrigera på detta vis. En bra skönhetsklinik kommer att tala sanning så att du förstår på förhand om det går att helt bli av med ojämnheterna eller om det bara är möjligt att delvis jämna ut.

Ett vackrare leende

Det är också mycket vanligt med filler i läppar och runt munnen. Kvinnor som närmar sig 40 ser väldigt ofta finare linjer som dyker upp runt munnen. Dessa försvinner för det mesta helt med fillers. Det gör att området runt munnen ser fräschare ut. Fillers i läpparna kan ge en förstoring som känns attraktiv.

En individuell behandling

Om du har tankar omkring hur ditt ansikte skulle kunna förändras med hjälp av botox eller fillers så ska du kontakta en professionell klinik med gott rykte. Boka in ett besök så att du kan få en utvärdering av ditt ansikte. Det går inte att säga överlag precis vad den här typen av behandlingar kan göra. Vissa får väldigt stor skillnad medan andra bara ser en mindre förbättring. Det kan ju också vara så att du skulle kunna dra större nytta av en annan typ av ansiktsbehandling så se till att du får proper vägledning innan du bestämmer dig för fillers!