Olika bonusar hos företag som säljer färgpatroner

Konkurrensen på marknaden för färgpatroner är stenhård. Det visar sig inte minst i att nästan alla företag som säljer färgpatroner har någon slags bonus som de erbjuder sina kunder, bara man har en av de vanligare skrivaren, hitta färgpatroner till HP skrivare är inga problem. Bland annat finns följande att välja på:

Första Patronen gratis:

Detta är ett mycket vanligt erbjudande och gäller då första gången man handlar hos just detta företag. Ibland gäller erbjudandet att det kostar 1kr men då det är i stort sett samma som ”gratis” får även dessa erbjudanden hamna i denna kategori. I och med att man kan få en patron gratis hos ett flertal företag är det inte svårt att fylla hela skrivaren med gratispatroner. OBS – Det är enbart vissa patroner som gäller för detta erbjudande.

50kr rabatt på första beställningen:

Denna rabatt är något mer flexibel än det ovan. Rabatten kan ju användas vid köp av färgpatroner likväl som lasertoner eller papper. Med tanke på att en bläckpatron både kan variera i pris väsentligt samt beroende på hur många patroner som måste köpas in, allt från en till fyra. Men som sagt – mer flexibelt.

5% rabatt för återkommande kunder:

Det handlar inte bara om att få kunderna att upptäcka butiken med hjälpa av ”gratiserbjudande”. Det handlar även om att behålla dem för framtida köp. Det har företaget tänkt på som erbjuder 5% på kommande beställning. Den som gjort en beställning får 5% på detta inköp men då skrivs det upp på kundens konto och används vid nästa köp. Ett smart sätt att få kunderna att komma tillbaka.

Få en sak på köpet

Utöver att man kan få en gratis färgpatron är det även vanligt att företagen skickar med andra gratisgåvor. Det behöver då inte vara kopplat till just skrivaren utan kan lika gärna vara ett multiverktyg, en vas eller en datormus. Den som ändå ska handla bläckpatroner kan mycket väl passa på och få någon extraprodukt på köpet.

Dessa erbjudanden brukar däremot inte lika ofta synas på hemsidan utan för att få dem behöver man vara uppskriven på företagets nyhetsbrevslista.

 

 

Webbs
Logo