Fejm - roligt på nätet

FEJM.SE – Roligt på nätet

Ladda upp dina roligaste bilder!

På Fejm hittar du roliga bilder, klipp, arga lappar och andra tips som andra besökare har tipsat om! Fejm.se samlar olika virala videoklipp och bilder finns över hela internet, och de läggs upp kategoriserade i och i olika topplistor för att alla enkelt ska kunna återfinna dem! Sprid lite humor redan idag!

Roliga & underhållande bilder

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord. Men en bild som dessutom har en passande text i nära anslutning kan göra att bilden oändligt mycket roligare! Dessa bilder kallas “memes” och är ett arv från USA. Att visa upp en bild tillsammans med ett budskap i text gör ofta att bilden hamnar i ett nytt ljus och får en “rakt på” innebörd än vad den kanske hade varit utan. En sak är säker – På Fejm gillar vi detta enkla men roliga komiska grepp!

Roliga klipp på nätet

Vem har inte någon gång sett ett roligt klipp på Youtube? Det kan vara en klassiker som ett kattklipp eller kanske en galen ryss som som gör ett hopp från tjugo meter som ses om och om igen. Fejm.se samlar ihop och sammanställer de skojigaste klippen på internet så att de kan återfinnas enkelt när du behöver hitta dem för att länka klippet vidare eller för att visa dina vänner. Dessutom finns det topplistor och kategorier med de bästa och alla roliga videoklippen. Helt enkelt ett perfekt sätt att döda tid på  hemma eller på jobbet. Hittar du inte din allra största favorit på sidan? Vi tar mer än gärna emot uppladdningar! Besök vår webbplats och ladda upp ditt bidrag och se hur det stiger i topplistorna!

Välkommen till Fejm!

http://FEJM.se