Poolhus

Spahotell i Stockholm

I Stockholm, som är Sveriges största stad, finns också ett stort utbud av spahotell att njuta av. Utbudet kan också sökas igenom och jämföras med sidor som www.spaweekendstockholm.com. I den här texten kan man läsa om ett par av de hotell med spaavdelningar som finns i staden.

Elite Hotel Marina Tower

Elite Hotel Marina Tower, som ligger precis vid saltsjön, är ett spahotell som erbjuder moderna lokaler centralt belägna i Stockholm. Några minuters promenad finns det populära Södermalm, där ett brett utbud av aktiviteter finns, inte minst god mat och ett levande musikliv.

Samtliga rum på Elite Hotel Marina Tower är modernt möblerade och har trägolv. Ett antal av rummen har också en mindre sitthörna samt ett skrivbord. Rummen har också gratis wi-fi, samt rum med kabelkanaler som kan ses på en modern platt-tv.

Spaet hos Elite Hotel Marina Tower innefattar bland annat en skön inomhuspool. På terrassen bjuds man på en storslagen utsikt över natursköna Djurgården och Saltsjön.

Hotellets restaurang bjuder på ett utbud där klassiskt svenskt kök blandas med det internationella.

Hotellet är lätt att ta sig till – Stockholm centralstation ligger endast 10 minuters bussresa bort.

Grand Hotel Stockholm

Grand Hotel ligger vackert beläget vid vattnet, precis mittemot Kungliga Slottet och den vackra stadsdelen Gamla stan. Förutom ett exklusivt inomhus-spa bjuds man på riktigt god mat. Restaurangen som drivs av Mathias Dahlgren har nämligen två stjärnor i den anrika Michelinguiden.

När man väljer rum kan man antingen få utsikt över vattnet, staden eller gårdsplanen. Hotellet ligger centralt beläget och har därmed goda kommunikationer. Stockholm Central är endast 1 kilometer bort, och kan nås genom en promenad eller med kollektivtrafiken.

I spa-avdelningen finns en inomhuspool som man kan slappna av i. Det finns också möjlighet att genomgå flertalet olika spabehandlingar, så som fotmassage, naprapati och olika ansiktsbehandlingar.

Grand Hotel är ett av de lyxigare och mer exklusiva hotellen i Stockholm. 24-timmar roomservice samt limousinetransfer är två saker man kan unna sig för att lyxa till det lite extra när man är här.

Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign ligger mitt i smeten vid Norra Bantorget. Hotellet är endast 400 meter från Arlanda Express-terminalen – man kan därmed ta sig väldigt enkelt till och från flygplatsen.

Med en härlig uppvärmd takpool med storslagen utsikt över Kungsholmen och Norrmalm, bildar hotellet en oas i det annars väldigt tempofyllda område det är beläget i. Clarion Signs Selma CitySpa bjuder på en relaxavdelning med olika spabehandlingar (ansiktsbehandlingar, fotmassage o.s.v.) samt en terrass med den tidigare nämnda storslagna utsikten. Poolen på taket är uppvärmd under hela året, och på sommaren finns dessutom en bar att hänga i.

På hotellets andra våning finns ett gym. Gymmet har öppet varje dag och det räcker med att ha en rumsnyckel för att få tillgång till det.

Rummen är inredda på ett skandinaviskt vis, med designermöbler från bland att Arne Jacobsen.

Lämna ett svar