Träprodukter för alla

Lundasnickerier AB har sin maskinpark på Gastelyckan i Lund där både större och mindre beställningar hanteras. Vi strävar efter att ta fram unika produkter inom finsnickeri för både privatpersoner och företag. Det finns en medvetenhet om att det är få material som kan utformas på så många olika sätt som trä. Det är med stolthet vi kan deklarera att branschens främsta snickare ingår i företaget, och alla har äkta finkänslighet för detaljer inom finsnickeri. Dessutom är vi måna om att arbetsmaterialet som vi arbetar med håller hög kvalitet.

Vi har koll på materialet

Lundasnickerier AB tillhandahåller ett brett sortiment av material och har även möjlighet att beställa in speciella material utifrån kundens önskemål. Möbelsnickeri och inredning är vår specialitet, och exempel på sådant vi tillverkar är hyllor, dörrar och fönster. Vi ser alltid till att guida kunden till det material som är bäst lämpat för den beställda produkten.

Flexibel produktion av träprodukter

Dock är vi medvetna om att somliga kunder väljer att presentera färdiga ritningar som de vill att företaget ska utgå ifrån. Genom dialog kommer vi fram till hur mycket hjälp som önskas. Lundasnickerier AB tar vid behov fram nödvändiga mått och hjälper till med både design och konstruktion. Vi vill alltid att kunden ska få riktigt genuina hantverk. Ibland har kunden redan idéer om design men behöver hjälp att förverkliga dessa. Då kliver vi mer än gärna in för att uppfylla önskemålen. Vi utgår alltid från att det inte finns något projekt som är för stort eller för litet. Ifall det behövs hjälp med exempelvis datoranimationer så besitter vi den nödvändiga kunskapen.

Vi utvecklas ständigt

För oss är det viktigt att upprätthålla en nära relation med våra kunder och vi strävar ständigt efter att alltid bli bättre i alla våra utföranden. För miljöns skull strävar vi efter att ha lokala samarbetspartners och leverantörer i den mån det går.
All vår produktion påbörjas först efter förarbete och kundens godkännande. Vi har nyligen öppnat upp i för snickeriuppdrag i Helsingborg!

Webbs
Logo