takplåt

Handla ditt nya tak online

Vi på Plåtgrossisten.se erbjuder service i högsta klass. Både privatpersoner och företagare är välkommna in till våran verkstad med egna ritningar om önskad plåt. Leverans sker oftast samma dag. Vi har formulär på våran hemsida www.plåtgrossisten.se där privatpersoner och företagare kan fylla i egna mått på plåtdetaljer. Leveransen där är endast 1-3 dagar.

Ritningar är viktigt

Att göra egna ritningar är inte alltid lätt men det löser vi med kommunikation genom bifogade bilder via mail. Då går vi igenom bilderna och sedan ringer vi upp kunden och går igenom ritningarna via telefon. Plåten vi gör våra detaljer av är oftast 0,55mm tjock. Våra lagerfärger är tegelröd, rödbrun, rödbrun matt, faluröd (Vinröd), svart, svart matt och aluzink. Andra färger beställer vi hem och leveranstiden är ca 3 dagar. Det betyder att leveranstiden på specialfärgen blir ca 3-6 dagar. Köpa din takplåt hos Plåtgrossisten.

Flera betalningslösningar

Betala enkelt via klarna där du kan välja att delbetala din order, beställa via faktura, eller direktbetalning med kort. Vill du ha bra service och snabb leverans, samt kvalité och vänligt mottagande är plåtgrossisten.se ditt självklara val.

Kvalitet rakt igenom

Kvalitetsplåt ska vara minst 0.5 mm tjocklek och ha god hållbarhet. Långa garantier är en sak att kika på också. Den prima plåten vi säljer har minst 10 års garanti och ända upp till 15 år. Ett tak ska hålla länge och stå emot både väder och vind. Taket är det som skyddar allt inunder, en av de viktigaste delarna på din fastighet. Produkternas design och kulörer är nordisk och stilren med syfte att framhäva estetiken i fastigheter och byggnader. När du köper ett komplett tak så levereras det med allt du behöver för att sätta igång att montera ditt nya tak!

Välkommen till Plåtgrossisten.se