Håll ordning och reda på verktygen

Grönt för packat & klart med ordning & reda.

Alla vet ju hur irriterande det kan vara med saker och ting huller om buller när man skall packa upp. Vare sig det handlar om infästningsprodukter på byggarbetsplatsen där tid är pengar och ingen välkomnar att behöva stå och sortera spik och skruv och plocka med förpackningar och annat när man vill komma igång med jobbet direkt. Eller när man har som uppgift att besöka kunder och demonstrera sin merchandice och alla produkter ligger i en salig röra i demo kitt när det är läge att packa upp och skriva order? Här måste man också kunna lita på att allt är på plats lika prydligt som när man packade.

Den händige hemmafixaren har också stor nytta av smart förvaring.

Vare sig det handlar om att fixa altan, inreda vinden, hyllor i garaget eller byta ett fönster eller dörr eller något annat som hör till normalt fastighetsunderhåll så är det en välsignelse att ha alla fästelement som trallskruv, skruv och plugg m.m. samlade i askar och vara trygg med att allt alltid ligger på plats välsorterat och lätt åtkomligt när det är dags. Det är en klok investering i både tid och gott humör.

En av de smartaste lösningarna på marknaden är Grön.

Det är Essbox: Essve`s gröna multifuntionsbox som du inreder själv eller som kommer packad och klar när du köper fästelement och t.ex. elverktyg från Verktygshandlarn. Essbox Mini är som namnet avslöjar en av två boxar som är speciellt designade för att dels hålla reda på men också skydda innehållet och tåla riktigt tuffa tag. Essve och Verktygshandlarn levererar till byggsektorn och vet att bara det bästa är gott nog när proffsen väljer utrustning.

Webbs
Logo