Elektrisk fotfil

Silkeslena fötter med elektrisk fotfil

Att fila fötterna ska vara enkelt och bekvämt, en stund för njutbar avkoppling. Så hur gör man detta enklast kanske du undrar? Allt för många gör det onödigt svårt och jobbigt med dåliga redskap såsom slöa filar köpta på matvarubutiken. Sanningen är dock att fila fötterna är nästan snudd på en konstform. Det är inte utan anledning som massageinstitut och SPA-resorter erbjuder fotfilning om man kollar på prislistorna. Helt enkelt för det är så pass effektivt och skönt.

Fila fötterna själv med elektrisk fotfil

Du behöver emellertid inte besöka ett dyrt spa bara för att få fötterna korrekt filade. Nej istället så kan du skippa att köpa fotfilarna på den lokala ICA-butiken och istället använda dig av en elektrisk variant. En elektrisk fotfil ger ett nästan babylent resultat och det kommer göra under många gånger om. En lyxig vana? Ptja, kanske. Men ack så härligt resultat det blir.

För att göra upplevelsen med en elektrisk fotfil extra skön kan du dock tänka på följande. Dessa tips är perfekta att använda när du har en stund för dig själv och koppla av.

  • Börja med att ta ett fotbad. Ett fotbad mjukar upp fötterna och tvättar bort de grova orenheterna. Dessutom blir huden mjukare och mer mottaglig för behandling. Om du kombinerar det med en peelingkräm blir det ännu bättre resultat.
  • Torka sen av fötterna ordentligt.
  • Fila fötterna med elektrisk fotfil – här kommer olika modellers bruksanvisningar väl till användning. Följ instruktionerna för bästa resultat.

Om du följer ovanstående steg så kan vi utlova att du kommer få ett hejdundrans enastående resultat. Det bästa är att du dessutom kan ta tillfället i akt och ta hand om resten av dina fötter i samma veva. Till exempel klippa tånaglarna, måla naglarna eller jämna ut eventuella ytor.

Köpa elektrisk fotfil

Visst låter det härligt med en elektrisk fotfil? Det är det också. Om du inte redan äger en är det alltså god tid att börja överväga ett inköp. Du kommer aldrig kunna vara utan resultatet som den skapar igen och vi lovar dig att ditt inköp kommer vara bland de bättre du gjort på länge. Att köpa elektrisk fotfil går att göra bäst på internet. För dig som letar efter elektrisk fotfil billigt så är nätet en ännu mer fördelaktig plats. När du beställer via onlineshoppar eller e-handelsplatser som säljer elektriska fotfilar så kommer priserna vara betydligt lägre än den lokala skönhetsbutiken nere på stan.

Börja använda elektrisk fotfil

Det är aldrig försent att börja använda elektrisk fotfil. Att ta hand om sin hud och framförallt sina fötter är någonting som vi alla förtjänar att göra. Ett härligt tips för dig som vill göra din egen fotpeeling inför det tidigare nämnda badet kan vara att blanda socker och olivolja. Detta kan man skrubba fötterna med för ett ekologiskt och härligt resultat.

Som du märker är fotvård roligt och behöver inte göras onödigt svårt. Så skippa som sagt fotfilarna på ICA och sikta istället in dig på att handla elektrisk fotfil online.